Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova

 

Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda Amenajari Interioare Craiova, Mobilier la comanda, Panouri Solare Craiova , Mobilier la comanda

Mobilier Casa Expert

Mobila la comanda pentru Casa Dumneavoastra.

Mobilier

___Cuvantul nostru de ordine este CALITATEA. Realizam, practic, orice model de mobilier care se poate fabrica din PAL. Specialitatea noastra este mobilierul unicat, la comanda care va ofera libertatea neingradita de alegere a culorilor si formelor: bucatarii, biblioteci, dormitoare, camere pentru tineret, comode TV, holuri, dulapuri, dressinguri, rafturi pentru camari si debarale, baruri etc.

Va oferim deci nu doar mobila ci si:

Proiectarea profesionala cu sisteme asistate de calculator care pemit vizualizarea tridimensionala a elementelor de mobilier, confera o deosebita flexibilitate operatiunii, precum si posibilitatea de a realiza si alege dintre cateva versiuni diferite. Acest sistem deosebit de prietenos permite o mai rapida integrare a cerintelor, dorintelor si exigentelor dvs. in proiect astfel incat acesta sa va reflecte intr-adevar gusturile, dorintele si personalitatea.

Transportul mobilierului

 

Montajul la sediul clientului ne ofera posibilitatea unor ultime reglaje si corectii.
Garantia mobilierului are doua componente: (1) garantia propriu-zisa de 12 luni de la data montajului pentru mobilierul propriu-zis, in conditiile utilizarii corecte a acestuia si (2) garantia ca in urmatorii 3 ani puteti comanda completari, extensii in aceeasi culoare si cu aceleasi componente si accesorii.
Dumneavoastra comandati mobila de cateva ori in viata. Noi facem mobila zilnic, de cativa ani incoace. Cunoastem cele mai bune materiale si accesorii. Stim solutiile moderne de combinare. Suntem la curent cu “ce se poarta”, ce e modern si ce e potrivit cu caracteristicile noilor materiale. Ne face placere si consideram ca e de datoria noastra sa va impartasim din aceasta experienta. O facem prompt si o facem gratuit.

Decoruri Lemn

Va oferim posibilitatea de a alege din peste 85 de nuante

Apasati Aici pentru a vizualiza Brosura in format PDF.

Meniu Mobilier

Casa Expert